Ambarlı İlkokulu

Vizyon: ´´Önce insan´´ hedefiyle her bireyin kendi kapasitesine göre kendini geliştirebileceği,olumlu davranışlar kazanabileceği eğitim ortamları sağlayıp öğrencilerimizi bir üst eğitim düzeyine hazırlıklı,günümüz eğitim ve bilim dünyasının gerektirdiği bilgi birikimine sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Bulunduğumuz bölgenin eğitim ihtiyacını karşılamak için ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde örgün ve yaygın eğitim faaliyetleri düzenlemek.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2022

WEB - https://ambarliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AMBARLI MAH. AMBARLI KÜME EVLERİ AMBARLI ILKOKULU BLOK NO 26 DERİK / MARDİN

Yerleşim Yeri - Ambarlı Mahallesi (Köy)

Ulaşım Okulumuz Derik ilçesine 17, Kızıltepe ilçesine 32 km olup her iki ilçeden de gidiş geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE UZAKLIK 17 KM. İLE UZAKLIK 58 KM.